Op safari!

Een waanzinnig nieuw project: Bricky neemt jullie mee op reis door de avontuurlijke wereld van de Bush, Desert, Ocean, Mangrove, Safari en Rimba van ons Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo. 

Koninklijke Burgers’ Zoo en Bricks of Arnhem gaan een creatieve samenwerking aan. Burgers’ Zoo hoopt bezoekers op avontuurlijke en indrukwekkende wijze verwondering en bewondering voor dieren en natuur over te brengen. Bricky wil de mooiste plekken van Arnhem in beeld brengen. Combineer je dat, dan krijg je een unieke reis door onze eigen Arnhemse dierentuin, vanuit het perspectief van stadsfotograaf Bricky. In september en oktober post ik wekelijks 2 zoo foto’s en laat je verbazen…

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en wandel door een woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark en ontdek de unieke ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd en waar je als bezoeker samen met de natuur en dieren onderdeel van uitmaakt. Gewoon in Arnhem!