Blou Rooftop Bar

Bricky’s zomertip, die eigenlijk geen zomertip is. Het is vrijdagmiddag, dus tijd voor de VRIMIBO!!! En waar kun je dat beter doen dan op het mooiste dakterras van Arnhem, de BLOU Rooftop bar!! Een top locatie met spectaculair uitzicht over de hele stad! Dus een aanrader om met wat vrienden daar eens een borrel te doen! Proost en fijn weekend mensen!

Het Glazenbalkon

En daar sta je dan! Na een tocht van 73 meter door de toren. Het glazen balkon van De Eusebius. Het glazen balkon is dus helemaal van glas! Aan de oost- en westkant van de toren op 60 meter hoogte bieden ze een fenomenaal en vrij uitzicht op Arnhem en omgeving. Het is dé selfieplek bij uitstek. Elk balkon weegt circa 2.500 kilogram en is onder meer met stalen kabels aan de toren bevestigd. De glasplaat die de bodem vormt, kan met gemak maximaal zes personen dragen. Met gemak!! Dus 4 gram mag het probleem niet zijn… Maar toch…

De Panormalift

Bricky’s zomertips!! Je loopt er vast vaak genoeg langs, maar hoe vaak ga je er naar binnen? Sowieso de moeite waard, maar met de panoramalift die je razendsnel 73 meter hoog de toren in brengt is het een spectaculaire attractie!! 

De Eusebius is het enige kerkgebouw in Europa met een lift in de toren! Dankzij de glazen wand biedt de lift een steeds weidser uitzicht op Arnhem en de Rijn. Tegelijk biedt de lift een kijkje aan de binnenkant van de toren. Zo zijn de klokken van het indrukwekkende carillon in de toren van dichtbij te bewonderen. Op weg naar boven zoef je tussen de klokken door! 

Bricky’s Music Monday‼️

Ik post een foto, aan jullie om de titel en/of artiest te raden⁉️ 

Burgers’ Zoo Camp

Als je deze zomer in de dierentuin gaat kamperen, doe dan wel de rits van je tent dicht. Mensen: DOE DE RITS VAN JE TENT DICHT!!!

Burgers’ Zoo Camp

Kamperen in de dierentuin! Een soort ‘Night at the museum” maar dan gewoon echt! Als je ’s ochtends wakker wordt kun je kijken of de olifant ook al wakker is, of misschien heeft die jouw al wel wakker getoeterd!